This festival is really mishto!

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Fiica marelui Charles Chaplin, despre Festivalului Internaţional de Film Transilvania și despre România.

Onorată la TIFF cu Premiul pentru întreaga carieră, Geraldine Chaplin, fiică a lui Charlie Chaplin, a povestit celor prezenți la festivitatea de premiere a festivalului despre legăturile ei cu România.

“Este o mare onoare și un privilegiu să primesc acest premiu și să mă aflu în acest oraș minunat. România a fost prima țară de a cărei existență am aflat, în copilărie. Știam de casa mea din Beverly Hills și de România, țara de unde venea soția unchiului meu, Sydney Chaplin. Ea ne-a alintat teribil în copilărie și mi-aș fi dorit ca și părinții mei să fie un pic mai români. Pentru mine România e sinonim cu generozitate, ospitalitate și răsfăț”, a spus actrița pe scenă, adăugând la final că a fost atât de răsfățată la Cluj, încât s-a simțit ca în copilărie. This festival is really mishto!”

(sursa: TIFF)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu