This festival is really mishto!

Fiica marelui Charles Chaplin, despre Festivalului Internaţional de Film Transilvania și despre România.

Onorată la TIFF cu Premiul pentru întreaga carieră, Geraldine Chaplin, fiică a lui Charlie Chaplin, a povestit celor prezenți la festivitatea de premiere a festivalului despre legăturile ei cu România.

“Este o mare onoare și un privilegiu să primesc acest premiu și să mă aflu în acest oraș minunat. România a fost prima țară de a cărei existență am aflat, în copilărie. Știam de casa mea din Beverly Hills și de România, țara de unde venea soția unchiului meu, Sydney Chaplin. Ea ne-a alintat teribil în copilărie și mi-aș fi dorit ca și părinții mei să fie un pic mai români. Pentru mine România e sinonim cu generozitate, ospitalitate și răsfăț”, a spus actrița pe scenă, adăugând la final că a fost atât de răsfățată la Cluj, încât s-a simțit ca în copilărie. This festival is really mishto!”

(sursa: TIFF)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu