Lutierul

“În cele din urmă nu soarta decide, ci eu decid. Asta e tot.”

Lutierul este un minunat film realizat de Matei Pleșa, tânărul regizor care, între altele, a realizat și scurtmetrajul Micii meșteșugari. Un film care ni-l prezintă pe clujeanul Janos Markus Barbarossa, “unul dintre cei mai importanti si cunoscuti oameni din domeniul instrumentelor muzicale”.

“Omul dacă vrea să lucreze cât mai bine trebuie să-și facă de unul singur și sculele. (…)Tot ce fac încerc să fac cu pasiune. (…)Am elevi, deja destui de mulți, cam peste tot în lume. Și sper că unul – sau poate mai mulți – va duce mai departe și munca mea.”

Și cum Matei Pleșa este și un foarte talentat fotograf, vă invit să vedeți pe site-ul său o serie de fotografii realizate în timpul filmărilor cu Markus Barbarossa. Și, nu în ultimul rând, vă invit să-l susțineți “cu un like” în cadrul concursului Photo Romania Festival 2012.

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu