Test de inteligenta: omul sau pisica?

O animație, o șapcă și o pălărie.

Să începem cu cel mai recent episod din Simon’s Cat, serialul care prezintă aventurile celei mai îndrăgite pisici desenate de pe Internet.

Iar acum, după această scurtă introducere în atmosferă, iată Newsboy Cap, o șapcă din lână destinată pisicilor. Este căptășită cu bumbac și se prinde sub bărbie (bărbia pisicii, firește) cu un elastic. Și costă “doar” 68 USD. Fără cheltuielile de transport.

Nu, nu este o glumă, Newsboy Cap poate fi achiziționată de aici. O șapcă pentru pisici care, în opinia mea, se asortează cu următoarea pălărie pentru stăpâni.

Se numește Brain Hat, iar pentru cei dornici să-și croșeteze câteva circumvoluțiuni în plus, modelul este disponibil pentru doar 5 USD. Și, pentru a nu fi acuzat de sexism, iată și un “fotomodel masculin”.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu