Teatrul de Sufragerie prezinta: “A fost odata primavara…”

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Cantec, povesti si ceai cu Maria Raducanu.

Povestile se asculta cel mai bine acolo unde e atmosfera calda, confortabila, cu oameni putini si frumosi. Pe 2 martie la ora 20.00, Maria Raducanu revine in Teatrul de Sufragerie. O voce de exceptie, cu acorduri suave de chitara, cu povestile si cantecele ei.

Vom fi doar 25 de prieteni, atat cat sa ne simtim bine si sa ne placa: stam pe jos, pe perne sau pe divan, bem ceai aromat cu ghimbir si iasomie si ne bucuram simturile cu o placinta calda preparata de gazda. Te invitam sa petreci o seara de visare si relaxare, poate una dintre cele mai frumoase, acum, la inceput de primavara. Pregateste-te sa fi fermecat!

“Posesoare a uneia dintre cele mai speciale voci din lume, Maria combina folclorul romanesc cu fado, Rembetika, blues si improvizatie, creind o muzica pura, profund emotionala, care merge direct la suflet. (…), o muzica de un farmec hipnotic, ce-i va interesa pe iubitorii de jazz vocal, world music si nu numai.” (text de prezentare a albumului ZIORI)

Intrarea: 50 lei de persoana (ceai din belsug si placinte din partea casei). Biletele se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro sau de la casa noastra de bilete. Detalii la teatruldesufragerie@gmail.com. Tel 0734.397.375.

Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti (zona Cismigiu/Schitu Magureanu/Berzei).

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu