Teatrul de Sufragerie prezinta: “A fost odata primavara…”

Cantec, povesti si ceai cu Maria Raducanu.

Povestile se asculta cel mai bine acolo unde e atmosfera calda, confortabila, cu oameni putini si frumosi. Pe 2 martie la ora 20.00, Maria Raducanu revine in Teatrul de Sufragerie. O voce de exceptie, cu acorduri suave de chitara, cu povestile si cantecele ei.

Vom fi doar 25 de prieteni, atat cat sa ne simtim bine si sa ne placa: stam pe jos, pe perne sau pe divan, bem ceai aromat cu ghimbir si iasomie si ne bucuram simturile cu o placinta calda preparata de gazda. Te invitam sa petreci o seara de visare si relaxare, poate una dintre cele mai frumoase, acum, la inceput de primavara. Pregateste-te sa fi fermecat!

“Posesoare a uneia dintre cele mai speciale voci din lume, Maria combina folclorul romanesc cu fado, Rembetika, blues si improvizatie, creind o muzica pura, profund emotionala, care merge direct la suflet. (…), o muzica de un farmec hipnotic, ce-i va interesa pe iubitorii de jazz vocal, world music si nu numai.” (text de prezentare a albumului ZIORI)

Intrarea: 50 lei de persoana (ceai din belsug si placinte din partea casei). Biletele se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro sau de la casa noastra de bilete. Detalii la teatruldesufragerie@gmail.com. Tel 0734.397.375.

Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti (zona Cismigiu/Schitu Magureanu/Berzei).

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu