Dintr-un restaurant destinat exclusiv angajatilor din cladirile de business aflate pe bulevardul Dimitrie Pompei si de pe stradutele adiacente, Cervo e acum un loc unde se pot comanda cele mai variate preparate a la carte.
Rețete culese de Georgeta Roșu și ilustrate de Horia Bernea în 1996. Muzeul Național al Țăranului Român vă invită vineri, 21 septembrie 2012, ora 14.00, la lansarea cărții Bucate încercate. Rețete culese de Georgeta Roșu
De prin bucătărie adunate. Wieteke de Kogel este o fotografă din Olanda pasionată de fotografia macro. Imaginile care urmează demonstrează încă o dată că, acolo unde există talent, magia poate fi regăsită la fiecare pas.
Cum putem să avem o alimentație sănătoasă fără a utiliza frigiderul. Vă vine sau nu să credeți, dar, potrivit designerului coreean Jihyum Ryou, imaginea reprezintă frigiderul viitorului. Sau, mai curând, ceea ce ar trebui să