Cervo: locul perfect pentru corporatistii cunoscatori

Dintr-un restaurant destinat exclusiv angajatilor din cladirile de business aflate pe bulevardul Dimitrie Pompei si de pe stradutele adiacente, Cervo e acum un loc unde se pot comanda cele mai variate preparate a la carte.

Cervo-1

Deschiderea a avut loc chiar de ziua indragostitilor, pe 14 februarie. Tanarul chef Costin, de doar 24 de ani, si-a demonstrat masura talentului. Clientii prezenti au gustat baclava de miel, vita caramelizata, o varietate generoasa de preparate cu fructe de mare, salate cu pui, vita, mozzarella etc., somon tartar, rulou de bacon cu pui si mozzarella. Pizza a la Cervo cu blat subtire corespunde celor mai pretentioase gusturi, fiind preparata dupa retete originale italienesti. Desertul a fost pe masura- tort de frisca cu fructe de padure.

Cervo-2

Adresa restaurantului – str George Constantinescu nr.3, Bucuresti, sector 2. Se ajunge usor cu metroul pana la statia Pipera sau cu tramvaiele 16 si 36. Pentru ca este situat intr-o zona de birouri, taxi-urile sunt disponibile oricand. Personalul calificat, profesionist si extrem de amabil contribuie la crearea unei atmosfere calde.

Cervo-3

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu