Strada visurilor

O frumoasă poveste de dragoste spusă de un mare regizor. În doar 150 de secunde film.

Mulți dintre noi au trecut prin asta: o mare iubire care, cumva, “nu a mers”. Și a trebuit să mergem mai departe și să o lăsăm în urmă, chiar dacă simțeam că este “marea iubire”. Pentru că singura modalitate de a nu o distruge era, paradoxal, să renunțăm la “noi”. O iubire ale cărei amintiri se leagă, firește, de un loc al său, de “un loc al nostru”. Iar amintirile au continuat să ne urmărească. Iar noi am continuat să iubim. Și să mergem mai departe.

O poveste de dragoste regizată de Martin Scorsese și care îi aduce împreună, pentru prima dată, pe Scarlett Johansson și Matthew McConaughey.

Și, chiar dacă este un film de promovare (pentru Dolce&Gabbana), farmecul poveștii rămâne neștirbit.

“Street of dreams este o poveste despre puterea dragostei și puterea viselor. Este o poveste a emoțiilor ce nu pot fi înfrânate. O poveste a Italiei, a Hollywoodului și a lumii întregi. Stilul său cinematic clasic evocă, deopotrivă, grandoarea anilor de aur ai Hollywoodului și pasiunea și emoțiile celor mai mari simboluri ale cinematografiei europene.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu