Sprijină realizarea documentarului despre Cimitirul Vesel de la Sapânța!

Fă și tu o faptă bună: sprijină un film documentar care merită realizat. Nu te costă nimic – trebuie să dai doar un singur click.

Ionuț Turda, fiul, respectiv nepotul cioplitor de cruci din Cimitirul Vesel de la Săpânța, dorește să realizeze un documentar despre tradiția cioplitorilor de cruci și despre modul în care oamenii locului, râzându-și de moarte, au reușit să transforme un cimitir într-o atracție internațională. O dorință pornită și din faptul că tatăl și bunicul lui au fost partenerii lui Stan Ioan Pătraș, cel care a fondat cimitirul.

Așa se face că Ionuț Turda și-a înscris proiectul pe platforma Kickstarter și a creat o pagină specială prin intermediul căreia doritorii îl pot susține financiar în realizarea documentarului.

Poți ajuta și tu realizarea documentarului lui Ionuț, doar cu un singur click! Cum așa? Foarte simplu: cu cât pagina documentarului despre Cimitirul Vesel din Săpânța este mai vizitată (și filmul de prezentare, pe care îl găsiți și în cadrul acestui articol este mai vizionat), cu atât ea va urca mai mult în ierarhia proiectelor de pe Kickstarter care au atras cel mai mult atenția. Și astfel, dacă ajunge în top se va bucura de posibilitatea de a fi văzută de cât mai mulți oameni din întreaga lume (și, deci, de o posibilitate din ce în ce mai mare de a primi finanțări.

Și, chiar dacă aceste finanțări nu vor fi suficiente: gândiți-va că ajutați ca un material filmat despre România să fie văzut de cât mai mulți oameni din întreaga lume. Și, măcar și pentru acest lucru, tot merită să dați “un click”.

Acum, desigur, dacă și doriți să donați cinci dolari (sau mai mult), cu atât mai bine. Mai multe informații aici.

(via: Groparu.ro)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Eu zic ca puteau gasi o modalitate sa il faca cu mai putin de 24 000 de euro. Adica, nici autoritatile publice din Vrancea nu au cheltuit atat de mult pe documentarele lor.

  2. Alina

    Felicitări, mult succes în continuare.

Adaugă comentariu