Înstelare

“Lacul oglindește stelele pentru că vrea să fie cer.” (Lucian Blaga)

Fotografii realizate de australianul Lincoln Harrison. Și, în cazul în care nu v-au uimit suficient fotografiile: Lincoln fotografiază profesionist doar de la sfârșitului lui 2010…

“Mi-am cumpărat primul aparat de fotografiat în octombrie 2010 – un Nikon D3100 – pentru că mi-am dorit să realizez fotografii decente și să vând haine pe eBay. Nu plănuiam să-mi fac din fotografie un hobby, dar, o săptămână mai târziu, aveam deja opt obiective și toate accesoriile necesare, așa că abia așteptam să încep. De atunci fotografiez de două sau de trei ori pe săptămână, în principal peisaje și roiuri de stele (atunci când condițiile atmosferice sunt propice) și sunt norocos să locuiesc în apropiere de zona aridă. Fără vreo clădire pe kilometri întregi, cerul este atât de clar și este uimitor să poți imortaliza în fotografii frumusețea nopții.”

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. victor

    Interesanta noua descoperire pe care o datorez Salviei ! Mai vreau …. ! ! !

Adaugă comentariu