Capitala romaneasca a divorturilor

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

♣ “Autoritățile de la Serviciul de Stare Civilă din Iași sunt îngrijorate de numărul tot mai mare de divorțuri înregistrate. Indiferent dacă soții sunt împreună de-o viață sau doar de câțiva ani, rata divorțurilor este în creștere, iar cifrele oficiale arată că doar una din două căsătorii rezistă”, scrie Evenimentul zilei. Și încă un citat: “În ceea ce privește căsătoriile mixte, bărbații preferă basarabencele, în timp ce femeile sunt atrase de mariaje mai exotice, cu pakistanezi, nigerieni sai japonezi”. Fără comentarii. 🙂

♣ “Românii petrecând în medie 18,6 ore online (peste media europeană de 14,1 şi peste cea din regiune de 16,1). Deşi românii sunt printre cei mai avizi consumatori de TV, cu o medie de 21,6 ore săptămânal, internetul câştigă tot mai mult teren în România, se arată într-un comunicat remis Mediafax de IAB România. Pe de altă parte, românii petrec 15,6 ore pe săptămână ascultând posturile de radio (faţă de 12,7 ore pe săptămână media europeană) şi 5,4 ore pe săptămână citind ziarele (4,6 ore – media europeană).”

Și, în încheiere, un scurt moment muzical: Lexie s-a filmat cântând aceeași melodie la vârsta de 17 ani, 20 de ani și 23 de ani.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu