Sandra Izbasa: o victorie de aur in opt imagini animate

Sandra Izbașa – un suflet de aur cât pentru o întreagă Românie.

Sandra Izbașa ne-a adus mai mult decât o simplă medalie. Ne-a adus o bucurie atunci când aveam mai multă nevoie de ea. Și ne-a determinat pe toți să ne îndreptăm coloanele vertebrale. Măcar pentru o clipă.

“Când îți auzi imnul țării nu se poate explica în cuvinte senzația trăită.” (Sandra Izbașa)

“După a doua săritură am aşteptat nota, nu eram încă sigură, pentru că orice se poate întâmpla. Mă bucur că fac gimnastică, am trecut prin momente grele, dar acum nu are rost să le amintesc, sunt în prag să mai concurez încă o dată şi după aia o să vă spun şi eu ofurile. După olimpiada de la Beijing, am fost întrebată dacă mă vor revedea la olimpiada de la Londra. Era o întrebare dificilă, eu am spus să lăsăm timpul să treacă şi vom vedea ce va fi.”

“Medalia asta înseamnă extrem de mult pentru mine, deşi sincer nu mă aşteptam, pentru că eram ultima în concurs. A fost destul de dificil, a trebuit să am nervii destul de tari, dar am reuşit.”

“Am avut emoţii şi după ce am terminat, pentru că orice se poate întâmpla, aşa că până nu se afişează nota nu poţi să te bucuri.”

“Mă bucur din suflet că am luat medalii la două ediţii de Jocuri Olimpice, nici n-am cuvinte, nu ştiu ce să zic.”

“Eu tot ce îmi doresc este să-mi fac la sol un exerciţiu cât mai bun posibil, exact ca acasă cum l-am antrenat.”

“Pentru mine olimpiada se va încheia pe 7 august, m-am descărcat şi acum merg în continuare.”

(surse: Sandra Izbașa – site oficial și starkofwinterfell)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu