Să vezi și să nu crezi!

Cinci imagini mai puțin obișnuite.

Chiar dacă poate să pară greu de crezut, aceste imagini nu sunt trucate.

1. Câinii-cangur

Deși ai putea să juri că este o imagine prelucrată în Photoshop (de către o persoană care nici nu prea știe să-l folosească), imaginea este cât se poate de reală. Cei doi câini – Cute și Bambi – se pare că s-au născut așa și, cel puțin în anul 2009, atunci când fotografia a fost realizată, se adaptaseră noului stil de viață și se puteau deplasa țopăind, asemeni cangurilor.

2. Peștele cu buze roșii

Nu, nu este o glumă. Chiar există, chiar așa se numește și chiar așa arată.

3. Calul de foc

Da, sigur, un afiș pentru vreun film, binișor prelucrat în Photoshop, ați putea spune. Doar că nu este deloc așa. Chiar este vorba despre un cal care trece prin foc. Și, în cazul în care tot nu vă vine să credeți, iată și o altă imagine.

4. Câinele uriaș

Se numește Uriașul George și, la data realizării fotografiei avea patru anișori. Și 111 “kilogrămuțe” greutate. Și, dacă tot suntem la capitolul diminutive & diabet, iată și un picioruș.

5. Păsările care ne fac un semn din trafic

Un inocent stol de grauri surprins pe cerul Scoției în decembrie 2009.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu