Robin de la RATB a venit cu telescopul la festivalul Anonimul

Ca sa vada perseidele, Robin de la RATB a transportat pina la festivalul Anonimul, in Delta la Sfintu Gheorghe un telescop profesional.

Robin And The Backstabbers au fost una dintre trupele care au cintat in serile festivalului de film independent Anonimul, ocazie cu care organizatorii si spectatorii au descoperit pasiunea lui Robert Proca inca de la imbarcarea de pe pontonul de la Murighiol pentru ca solistul trupei si-a pazit telescopul ca pe una dintre cele mai mari averi.

De altfel pe toata durata calatoriei cu barca pina la Sfantu Gheorghe a folosit din plin telescopul, iar dupa concertul sau din camping si-a invitat colegii pe plaja unde le-a povestit despre constelatii si planete de interes pentru momentul astronomic actual. Evident perseidele au fost marea atractie a excursiei RATB in Delta.

Robin And The Backstabbers au deschis seria de concerte la cea de-a zece editie a Festivalului de Film Internațional Anonimul de la Sfântul Gheorghe, din Delta Dunarii. S-au urcat pe scena in jurul orei unu si jumatate si au cintat si dansat cu publicul aproximativ o ora, pe cele mai cunocute melodii. La „Soare cu dinti”, ultima piesa, publicul era in extaz si cu deja multe stele in cap.

Festivalul de film independent Anonimul se afla la editia numarul 10 si se desfasoara in Delta Dunarii, la Sfintu Gheorghe, in perioada 9- 18 august.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu