Primul Bal Mascat la Opera Nationala Bucuresti

Prima ediție a Balului Mascat caritabil organizat de Asociația Friends of Opera în beneficiul Operei Naționale București a adunat suma de 65.000 de lei. Suma va fi folosită pentru susținerea activităților artistice și de promovare ale ONB.

Regi, regine, ducese, cavaleri, prințese și alte personaje de poveste – în viața reală ambasadori, politicieni, oameni de afaceri sau de cultură – au petrecut și au dansat pe scena și în foaierele Operei Naționale, la Bal Mascat. Evenimentul a fost organizat de Asociația Friends of Opera, la Opera Națională București și a fost destinat strângerii de fonduri pentru prima scenă lirică a țării.

Participanţii au fost invitaţi în lojile Operei, unde au asistat, începând cu ora 18.00, la spectacolul “Un Ballo in Maschera” de Giuseppe Verdi. La ora 21.00, pe ritmuri de vals, s-a dat semnalul de început al primului Bal Mascat, pe care organizatorii vor să-l transforme într-o tradiție anuală. Invitații au avut parte de surprize și momente speciale: cockteil, cină, parada costumelor, tombolă, dans. Fondul sonor al serii a fost, fireşte, muzica clasică.

Gilda Lazar, presedinta Asociatiei Friends of Opera si Catalin Arbore, Directorul Operei Nationale.

Evenimentul a fost susţinut de Opera Naţională Bucureşti, JTI, Elvila, Omnilogic, Spectacular Branding, ArtMark, Agenţia de cultură, Oameni şi companii, Comunicator Media, Art Production, Interbrand, Michelle Anti-Ageing and Dental Clinic, Exotique, Laboratoarele Thea, Trends by Adina Buzatu, Spherios, Corporate Baskets.ro, Ad Promotion, Johnnie Walker.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu