Primul Bal Mascat la Opera Nationala Bucuresti

Prima ediție a Balului Mascat caritabil organizat de Asociația Friends of Opera în beneficiul Operei Naționale București a adunat suma de 65.000 de lei. Suma va fi folosită pentru susținerea activităților artistice și de promovare ale ONB.

Regi, regine, ducese, cavaleri, prințese și alte personaje de poveste – în viața reală ambasadori, politicieni, oameni de afaceri sau de cultură – au petrecut și au dansat pe scena și în foaierele Operei Naționale, la Bal Mascat. Evenimentul a fost organizat de Asociația Friends of Opera, la Opera Națională București și a fost destinat strângerii de fonduri pentru prima scenă lirică a țării.

Participanţii au fost invitaţi în lojile Operei, unde au asistat, începând cu ora 18.00, la spectacolul “Un Ballo in Maschera” de Giuseppe Verdi. La ora 21.00, pe ritmuri de vals, s-a dat semnalul de început al primului Bal Mascat, pe care organizatorii vor să-l transforme într-o tradiție anuală. Invitații au avut parte de surprize și momente speciale: cockteil, cină, parada costumelor, tombolă, dans. Fondul sonor al serii a fost, fireşte, muzica clasică.

Gilda Lazar, presedinta Asociatiei Friends of Opera si Catalin Arbore, Directorul Operei Nationale.

Evenimentul a fost susţinut de Opera Naţională Bucureşti, JTI, Elvila, Omnilogic, Spectacular Branding, ArtMark, Agenţia de cultură, Oameni şi companii, Comunicator Media, Art Production, Interbrand, Michelle Anti-Ageing and Dental Clinic, Exotique, Laboratoarele Thea, Trends by Adina Buzatu, Spherios, Corporate Baskets.ro, Ad Promotion, Johnnie Walker.

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu