Politia recurge la graffiti

O excelentă inițiativă a Poliției din Noua Zeelandă.

Poliția din Noua Zeelenadă a recurs la ajutorul artistul graffiti Otis Frizzell pentru a reprezenta câteva povești adevărate chiar pe zidurile aflate la locul evenimentelor. Totul în cadrul campaniei de recrutare “Şi tu poţi face ceva extraordinar. Poți deveni polițist”.

Pe strada K Road, Auckland, polițistele Julia Roberts şi Vahry Madeline efectuează o operațiune “prin învăluire” care duce la prinderea unui infractor.

Pe Cuba Mall St, Wellington, o femeie stă protector în faţă de un copil, în timp ce o umbră întunecată se profilează peste ele. Este o reprezentare a cazului rezolvat de Kylie Schaare caz care a dus la condamnarea unui om care a abuzat de proprii copii.

Pe strada Montreal, din Christchurch, la numărul 399, este reprezentată povestea polițistului Constable Spence Kingi care a ajutat oamenii să scape dintre ruinele provocate de cutremurul din 22 februarie 2011.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu