Pills

Este călătoria noastră cu noi înșine, nedelimitată de timp sau de spațiu. Pentru că Pills ne permite să o parcurgem dintr-o suflare sau să revenim în paginile ei atunci când simțim nevoia.

Pills ne permite să înțelegem privind sau să înțelegem contemplând. Să pășim din indiciu în indiciu într-o călătorie inițiatică sau, pur și simplu, să ne inițiem propria călătorie spre (auto)cunoaștere.

“when I look up/ from the work of my fingers/I see the moon and stars” Fragmentul face parte din Psalmul 8 din A Literary Bible a lui David Rosenberg (în cazul în care sunteți curioși, puteți citi întregul Psalm aici).

Deși poate fi parcursă și prin intermediul reperelor asociate diverselor credințe, Pills nu este o carte despre religie sau religii. Este însă o carte despre credință: credința în valorile care ne definesc umanitatea. Și în faptul că aceste valori sunt recognoscibile de fiecare dintre noi.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

  1. […] „Pills” este o carte realizata in intregime manual si este prima carte-concept din Romania. “Colorată și jucăușă, Pills poate să pară, la prima vedere, o carte pentru copii. Dar nu este așa; Pills este pentru copilul înțelept din fiecare”, spune, cu simplitate, Laila, autoarea cărții. “Pills, este alcătuită din șase pilule metafizice (șase ilustrații și șase aforisme) și întruchipează, pe scurt, toată înțelegerea la care am ajuns în ultimii ani. Depinde însă de fiecare ce înțelegere dă unei pagini; libertatea fiecăruia este totală, iar mesajul din spatele fiecarei pilule duce undeva dincolo de imagini sau cuvinte, undeva dincolo de sfera mentală. De aceea o numesc transcendentală.” – https://webcultura.ro/pills/ […]

  2. Georgiana

    cum as putea face comanda de cateva exemplare? nu o gasesc in librarii.

    1. Georgiana,

      Pills poate fi comandata la adresa de email pills.laila@gmail.com.

Adaugă comentariu