Picturi in bere, reproduceri in cafea

Artista Karen Eland pictează folosind, în loc de culori, doar bere. Sau doar cafea.

Priviți pictura de mai jos. Este realizată de artista americană Karen Eland. Da, doar din bere.

Însă, înainte de a vă prezenta alte picturi în bere (și un scurt film despre acestea), să vorbim mai întâi despre ceea ce i-a adus celebritatea. Ei bine, Karen Eland a devenit celebră datorită reproducerilor sale după picturi celebre. Doar că, spre deosebire de alți artiști, Karen Eland își realizează reproducerile folosind cafea în loc de culori. Mai exact, expresso. Motiv pentru care, în reproducerile de mai jos apare și câte o ceașcă de cafea. Priviți.

(click pe imagini pentru mărire)

Dar să revenim la bere: realizând potențialul experimentelor sale artistice, Karen a început, în ultimul timp, să picteze folosind berea. Un drum început la solicitarea unei agenții care i-a cerut o reclamă pentru Guinness și continuată apoi cu alte și alte picturi. Iată câteva dintre acestea.

(click pe imagini pentru mărire)

Și, după cum v-am promis, iată și un scurt film.

Iar dacă vă plac picturile în bere, găsiți mai multe lucrări pe beerpainter.com. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu