Opt lucruri mai puțin știute despre femei

Știați că…

În medie, femeile rostesc 20.000 de cuvinte pe zi. De aproape trei ori mai mult decât bărbații – care rostesc cam 7.000 de cuvinte pe zi. Lucru care se petrece din cauza (sau, în cazul în care vă place, datorită) proteinei Foxp2, numită și proteina limbuției limbajului. Cel puțin așa susțin cercetătorii americani.

Femeile nu sunt chiar bune la a ține un secret. Potrivit unui studiu al cercetătorilor britanici, o femeie poate păstra un secret, în medie, doar timp de 47 de ore și 15 minute, indiferent de cât de personal sau de confidențial ar fi secretul în cauză.

Femeile petrec aproape un an din viețile lor încercând să se decidă ci ce să se îmbrace. Cel puțin așa sugerează cercetătorii.

Iar dacă tot vorbim despre timp: femeile petrec aproape patru ani din viețile lor cutreburi femeiești“.

Potrivit experților germani, femeile plâng, în medie, de 30 până la 64 de ori pe an. Bărbații plâng doar de 6 – 17 ori pe an.

Și, tot în medie: femeile mint de trei ori pe zi. De două ori mai puțin decât bărbații.

Pe parcursul unei vieți, o femeie îngurgitează cam 1,7 kilograme de ruj de buze.

Cu o singură excepție – și aceea situată abia pe locul 17 – toate cele mai bogate 20 de femei din lume au moștenit averile de la soți sau de la tați.

Recomandare: cinci lucruri mai puțin știute despre bărbați.

ruj

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Roxana

    Mie imi place aia cu averea!

  2. Claudia Ancan

    E clar ca o femeie singura nu are cum sa faca avere.
    De mostenit de la tata, e cea mai banala situație, de mostenit de la sot, in cazul in care l-ai luat batran si cu avere, e iarasi banal, cand moștenește insa o avere la care capul afacerii prospere a fost insasi femeia,
    vorbim deja desore altceva

Adaugă comentariu