O umbră de albastru

Cât de eliberatoare poate fi imaginația?

Și cât de mult poate reprezenta, pentru fiecare dintre noi, fragila lume de lumini și umbre pe care ne-o conturăm cu pleoapele mijite? O poveste emoționantă și foarte frumoasă despre o fetiță, dorințe și o întreagă lume.

O animație realizată de Carlos Lascano – scenarist, regizor și ilustrator – care a primit, pe bună dreptate, numeroase premii internaționale.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Mihai G DAC

    Concentrarea se face cu ochii inchisi sau larg deschisi.Numai in acest fel se poate vedea umbra albastrului astral,in care noi “ce ce pot”viseaza frumos. Dar cati sunt in stare sa aiba, o asa sensibilitate ? Sa visezi cu ochii deschisi la fapturile ingerilor care te ating, cu parfumul sferelor divine si zborul diafan al sunetelor lor este ceva ce numai initiatii si cei alesi de Dumnezeu o pot face,sau mai corect o pot simtii si auzii.Am intalnit oameni care se cred sensibili, dar nu simt finetea sensibilului,care spun ca sunt dezvoltati personal,dar mimeaza.Deschide ochii si nu-i feri de lumina ochilor mei ce emana albastru si umbre de violet.Uitate in ochii mei si inspira incet.Inspira dragostea de care fugi prin spatele umbrei tale,inspira natura, firescul,dar uita de jale.

Adaugă comentariu