Nu ceda niciodata!

O dovadă filmată care ar putea să îi ajute pe mulți dintre cei aflați într-un moment greu al vieții.

Se numește Arthur Boorman și este un veteran al războiului din Golf. Din pricina numeroaselor sărituri din avion, coloana vertebrală și genunchii i-au cedat. Iar medicii i-au spus că nu va mai putea merge niciodată. Resemnat și găsind sprijin doar cârjele pe care trebuia să le poarte după sine, Boorman a câștigat rapid în greutate. Iar anii păreau a fi din ce în ce mai nemiloși. Până într-o zi, când a decis să își ia soarta în propriile mâini. Și a început să facă exerciții de yoga combinate cu exerciții de rezistență fizică.

Priviți în continuare ceea ce Boorman a reușit să realizeze în doar câteva luni. Este un film aproape incredibil, de doar cinci minute. Iar dacă vă place ce vedeți, spuneți și altora despre el: s-ar putea să fie picătura de încredere în viață și sine de care mulți oameni au nevoie pentru a trece peste un hop. Un hop pe care cei din jurul lor le-au spus că nu-l vor putea trece.

“Nu subestima niciodată ceea ce poți face atunci când crezi în puterile tale. Nu ceda niciodată!”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. […] [via] Te-ar mai putea interesa: […]

  2. Simona-Gabriela

    Felicitari!!! Un site cum rar intalnesti….tot ceea ce postati se adreseaza mintii, sufletului si inimii. E imposibil sa nu schimbe ceva in tine o imagine graitoare, fraze inspirate, animatii si scurtmetrje pline de sens (iar aici se reunesc de minune). Suntem niste creatii superbe, iar unii oameni au puterea de a arata acest lucru si celorlalti. Felicitari inca o data! Ma bucur ca v-am gasit

Adaugă comentariu