Muzicanții din Bremen: spectacol muzical pentru copii

Pe 19 mai, ora 11.00. Recomandat copiilor peste 3 ani.

Cu: Razvan Ropotan, Radu Craciun, Ruxandra Coman si Viorica Pintilie. Regia: Ioana Petre Decoruri si costume: Doina Pop.

Un magar putin cam trist
Intr-o zi clar s-a decis
Sa cante si sa danseze
Si spre Bremen s-o urmeze.
El pe drum s-a intalnit Cu-n catel cam obosit,
c-o pisica uda leoarca
si-un cocos strigand pe poarta.
Impreuna au hotarat

Sa plece la drum cantand.
Tot mergand ei pe carari
Trec prin multe intamplari.
Daca te-am facut curios
Fugi si imbraca-te frumos
Ia-o pe mami de mana
Vino peste o saptamana ( pe 19 mai, ora 11.00)
sa cunosti povestea lor
si cu ei sa canti in cor.
Miau ham iha cucurigu
Un spectacol deloc ambiguu

Dupa 3 luni de repetitii, jocuri de imaginatie, creatie de texte si cantecele, costume si decoruri, Muzicantii sunt gata sa iasa in fata, si sa va prezinte povestea lor. Nu va spunem mai multe, va lasam pe voi sa descoperiti toate suprizele pe care vi le-au copt! 🙂
Spectacolul este creat pentru a îmbujora obrăjorii celor mici de emoție și dorință, pentru a le da încredere în puterea imaginației și a-i face să fie responsabili cu prietenii cu lăbuțe și botic.

Pentru orice părinte care s-a săturat de râsul artificial, desenele animate pline de violență, jocurile stridente și jucăriile din plastic, acest spectacol este un prim pas spre recăpătarea bucuriei și sensibilității.

Locuri limitate!! Biletele se pot procura de pe iabilet.ro sau de la casieria Lumea lui MOMO. Detalii la tel: 0723.565.113. lumealuimomo@gmail.com. Intrare: 25 lei/persoana. Spectacolul are loc la Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti. Recomandat copiilor peste 3 ani.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu