Eu sunt Eu

Camera 1306 [I Am Myself] își reia reprezentațiile în București. Începând cu 16 decembrie, la Hotel InterContinental.

Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, Camera 1306 [I Am Myself] este un spectacol “fantasmă” despre “corpul aflat într-un spațiu privat”, care poate exprima “un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţă, fragil” și care face apel la “puterea imaginaţiei fiecăruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnată de Catrinel Catană și Cosmin Manolescu.

Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfășurat între orele 18.00-24.00 și se va juca în datele de 16 decembrie 2011, 17 februarie și 2 martie 2012, la Hotelul InterContinental București. Accesul publicului se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel puțin o zi înainte de fiecare spectacol programat, la serial.paradise@artsf.ro sau Facebook – Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie să includă ora aleasă pentru participarea la spectacol. Prețul biletului este de 30 lei / 15 lei redus pentru studenți și profesioniști ai dansului, iar al unui pachet 3 ore de 70 lei / 40 lei redus. Spectacolul poate include interacțiune cu publicul prezent și nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

„Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeană în data de 20 august în cadrul Stockholm Fringe Fest, cu susținerea Institutului Cultural Român din Stockholm, și a fost prezentat recent la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitația Institutului Cultural Român.

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu