Eu sunt Eu

Camera 1306 [I Am Myself] își reia reprezentațiile în București. Începând cu 16 decembrie, la Hotel InterContinental.

Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, Camera 1306 [I Am Myself] este un spectacol “fantasmă” despre “corpul aflat într-un spațiu privat”, care poate exprima “un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţă, fragil” și care face apel la “puterea imaginaţiei fiecăruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnată de Catrinel Catană și Cosmin Manolescu.

Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfășurat între orele 18.00-24.00 și se va juca în datele de 16 decembrie 2011, 17 februarie și 2 martie 2012, la Hotelul InterContinental București. Accesul publicului se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel puțin o zi înainte de fiecare spectacol programat, la serial.paradise@artsf.ro sau Facebook – Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie să includă ora aleasă pentru participarea la spectacol. Prețul biletului este de 30 lei / 15 lei redus pentru studenți și profesioniști ai dansului, iar al unui pachet 3 ore de 70 lei / 40 lei redus. Spectacolul poate include interacțiune cu publicul prezent și nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

„Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeană în data de 20 august în cadrul Stockholm Fringe Fest, cu susținerea Institutului Cultural Român din Stockholm, și a fost prezentat recent la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitația Institutului Cultural Român.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu