Muzeul Labirint – Randuiala vietii

Cei doi vecini de la Sosea, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” si Muzeul National al Taranului Roman se muta in Piata George Enescu (langa Ateneu), pentru o zi si o noapte. Va asteptam, de Noaptea Muzeelor, de la ora 18.00, pana dimineata la 4, sa va pierdeti si sa va regasiti intr-un Muzeu Labirint. Cautati-ne o noapte intreaga si a doua zi de la 10.00 de dimineata pana seara, la 17.00!

Cei care parcurg acest traseu muzeal stradal, unic in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, vor avea ocazia sa afle despre obiceiurile si sarbatorile satului traditional, sa cunoasca mai multe despre speciile de vietuitoare ale acestei planete sau sa descopere care au fost personalitatile care au schimbat destinele celor doua muzee. Nu vor lipsi nici concertele sau activitatile speciale pentru copii.

Labirintul va fi prevazut cu un sistem de signalistica si harti pentru orientare, se vor semnaliza expozitia permanenta (dialogul celor doua muzee), spatiile aditionale (zona multimedia, zona de expozitie temporara, zona de activitati cu copiii, zona de relaxare, zona info) si iesirea.

MTR si Antipa va asteapta pe 14 si 15 mai, in piata, la Ateneu, intr-un labirint cat un muzeu!

[citat]Programul de vizitare al Muzeului Labirint[/citat]

Sambata, 14 mai, deschis intre 18.00 – 4.00: 18.00 – concert Cvartetul Resonance; 21.30 – concert Bourbon Jazz Unit. Duminica, 15 mai, deschis intre orele 10.00 – 17.00: ateliere pentru copii.

[citat]Pentru iubitorii de filme am pregatit si un maraton cinematografic.[/citat]

Astfel, vineri, 13 mai, de la ora 19.00 pana la miezul noptii si sambata, 14 mai, de la ora 11.00 la 16.00, va asteptam la Noul Cinematograf al Regizorului Roman – Studioul Horia Bernea (intrarea din str. Monetariei) cu cele mai bune filme din 2010.

Intrarea este libera pentru ambele evenimente.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu