Chile: o lectie de arhitectura din care Romania ar putea invata

20 de ani pot fi suficienți pentru o dezvoltare arhitecturală coerentă, chiar și atunci când bugetele nu sunt generoase. Arhitecții chilieni oferă României o lecție gratuită. Oare vom învăța ceva?

Ştiaţi că noaptea de 14 mai este dedicată muzeelor europene? Iar în România peste 60 de muzee li se alătura celor 300 din Europa?

În aşteptarea evenimentelor de sâmbătă, vă propunem o galerie foto cu una dintre expoziţiile de la Muzeul Naţional de Artă Contemporană.

Expoziţia de arhitectură Chile. Dincolo de peisaj ne arată cum 20 de ani sunt suficienţi pentru o abordare coerentă a dezvoltării urbane iar bugetele mici fac doar să provoace creativitatea arhitecţilor. Chiar dacă vorbim de exploatarea unor noi teritorii extreme, creşterea confortului comunităţilor locale sau definirea de spaţii culturale, soluţii inovatoare pot fi găsite şi adoptate.

Oare vom putea vreodată transforma şi în România un spaţiu de depozitare ce stă să cadă într-o minunată bibliotecă publică?

Nicoleta Musca

Nicoleta Musca LinkedIn | Twitter | Facebook | De același autor

Fotografie, teatru, expoziţii, muzică, cărţi, evenimente, discuţii, pr, opinii, facebook, twitter… eu, adică Nicoleta. Să le citiţi cu drag:)

Recomandări

Adaugă comentariu