In viata, obstacolele nu exista cu adevarat. Singurul obstacol tine de vointa ta.

Huang Guofu și-a pierdut brațele pe când avea patru ani. Însă teribilul accident nu l-a împiedicat să-și urmeze visul. Așa că, la vârsta de 12 a început să picteze. Folosindu-și picioarele.

Cum tatăl său era grav bolnav, Huang a fost nevoit să găsească o modalitate pentru a-i plăti tratamentul. Așa că, la vârsta de 18 ani, a început să călătorească prin orașele Chinei și să picteze pentru trecătorii care doreau să îi cumpere arta. În timpul acestor călătorii a învățat să picteze folosindu-și gura, un mijloc pe care, conform propriilor spuse, îl găsește cu mult mai elegant decât acela de a picta folosindu-și piciorul stâng.

Astăzi, la 41 de ani, Huang Guofu este curator în cadrul muzeului Chongqing Talents. “Când viața îți închide o ușă, trebuie ca, în același timp, să îți deschidă o alta. Îmi doresc ca tinerii să știe că, în viață, obstacolele nu există cu adevărat. Singurul obstacol ține de voința ta.”

(Sursa)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Exista limite, impuse doar de noi.

    1. Da, limite si nu limitari (asa cum, uneori, incercam sa facem voit confuzia. Poate din comoditate.)

Adaugă comentariu