Morrison. Poeme în întuneric

Teatrul de Sufragerie prezintă un eveniment special dedicat “femeii-iubite”, celei care ne inspiră, ne hrănește visele și mitizează iubirea.

Morrison. Poeme în întuneric. 8 martie ora 20.30 la Teatrul de Sufragerie.

Vreau o femeie înaltã ca ploaia
Subtire ca focul ce-si zbate vãpaia
Realã ca visul venit din strãfund
Si vagã ca urma lãsatã de-un gând

3 actori, o chitară, Jim Morrison. Tu doar închide ochii. Ascultă, simte și călătorește. Nu în afară, ci înăuntrul tău. Deschide-ți inima, lasă-ți sufletul liber să viseze la poezia și muzica lui Jim Morrison.

Meda Victor, Bogdan Nechifor, Răzvan Ropotan și Alin Voitescu (chitară) te așteaptă la o seara specială dedicată femeii iubite.

Spectacolul este realizat de Citit In & Teatrul de Sufragerie din contribuția personală a artiștilor, de aceea avem nevoie de sprijinul vostru ca el să continue.

Intrare 50 de lei (consumația inclusă). Ceaiul casei din ghimbir proaspăt și iasomie, alături de un dulce bun din cuptorul gazdei. Participarea în limita a 20 de locuri disponibile. Pentru bilete și detalii la teatruldesufragerie@gmail.com. Bilete online www.iabilet.ro. Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Tel: 0734.397.375. Durata spectacol: o oră.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu