JTI și FITS, la 20 de ani!

JTI România este, pentru al șaselea an consecutiv, partenerul oficial al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), cel mai important festival anual de artele spectacolului din România şi al treilea ca amploare şi importanţă din lume.

JTI România și FITS aniversează 20 de ani în 2013. FITS a devenit punct de reper pentru iubitorii artei teatrale din toată lumea. Zeci de companii de renume din domeniul artelor spectacolului, regizori români şi străini, critici, zeci de mii de spectatori își dau întâlnire an de an la Sibiu.

JTI este prima companie multinatională de tutun care a investit în România. Din 1993 și până în prezent, JTI a continuat să investească în afacerea din România, în mărci și, nu în ultimul rând, compania a fost parte a comunității în mijlocul căreia își desfășoară activitatea.

“20 de ani înseamnă mult sau puțin? JTI a fost prima companie de tutun care a început să producă local. Între timp, fabrica JTI de pe platforma Pipera a devenit recunoscută în grupul JTI pentru calitatea în execuție. În prezent, exportăm două treimi din producție în peste 45 de țări. Evenimentele cărora le suntem parteneri au devenit adevărate mărci culturale naționale. Amintesc Întâlnirile JTI, onorat de prezența unor nume ca Bejart Ballet sau Sylvie Guillem; FITS; Transilvania International Film Festival sau Concursul Internațional de canto Hariclea Darclee. Este o datorie de onoare pentru noi să sprijinim Festivalul George Enescu, Opera Națională din București, Universitatea Națională de Arte sau Centrul de Studii Româno-Japoneze. E mult, așadar, dacă ne gândim la istoria pe care am construit-o și pe care o împărțim cu cei din jurul nostru. E puțin dacă ne gândim la viitor și la ceea ce urmează”, a declarat Gilda Lazăr, Director Corporate Affairs & Communications, JTI Romania, Moldova si Bulgaria.

La Mulți Ani Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu!

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu