Invitatie la tango

Școala TangoPera își deschide cursurile cu modulul destinat începătorilor.

Începând de marți, 12 iulie, Școala TangoPera din București, vă invită la cursuri private de tango argentinian. Doritorii au la dispoziție module pentru începători și intermediari în limbile română, engleză și spaniolă. Lecțiile au loc de două ori pe săptămână sau personalizat, în funcțiile de nevoile și preferințele cursanților. De asemenea, în cadrul cursurilor de tango vor fi incluse și exerciții de stretching și de tonifiere musculară pentru ca ținuta cursanților să fie cea a unor dansatori desăvârșiți.

Instructorii sunt Ligia Keșișian și Kerem Öksüz. Cei doi sunt parteneri de dans în spectacole de tango, iar până luna aceasta au predat în fostul Constantinopol, unde tangoul a cucerit ambele maluri ale Bosforului, anual având loc numeroase festivaluri și în fiecare seară milongas (petreceri de tango), urmând ca de acum înainte să susțină cursuri și în București.

Cursurile pot fi individuale sau pentru pereche de parteneri și au loc în restaurantul Mandala (Str. Paleologu nr.20; zona Mîntuleasa). Prețul unui abonament lunar este 100 lei iar o singură ședință costă 25 lei. Pentru înscrieri puteți scrie la adresa e-mail lectiidetango@gmail.com sau pe pagina de facebook Tango Lessons.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu