Hotelul din copac

Un hotel care aduce la viață visurile din copilărie.

Priviți imaginea de mai jos: este o cameră de hotel! Construită din aluminiu și acoperită cu sticlă specială, astfel încât să reflecte copacii din jur, dar să poată fi văzută de către păsări.

Treehotel este situat în Harads, în nordul Suediei și are şase camere distincte. Toate atârnând în copaci, la înălțimi cuprinse între 10 și 20 metri și accesibile prin poduri suspendate, rampe sau scări electrice retractabile. Este, așa cum spun creatorii săi, “un vis al copilarie moderne amestecat cu arhitectură și design de înaltă ținută.”

Chiar și sauna hotelului – da, ca orice hotel respectabil din Suedia, Treehotel are și așa ceva – este suspendată în copaci. Firește. toate camerele au toalete cu incinerare și “sunt agăţate cu cleme reglabile în jurul copacilor, astfel încât să nu le aducă niciun prejudiciu”.

Fiecare cameră din Treehotel are un alt design; în afară de Mirrorcube – cameră în formă de cub de sticlă, există și o cameră acoperită cu nuiele (The Nest), una în formă de OZN (UFO, firește) etc.

Ei ce ziceți: v-ați dori o vacanță la Treehotel? 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu