Forme și culori pe pânza noastră

Da, e adevărat, oamenii sunt orientați din ce în ce mai mult spre propria persoană, devenim tot mai individualiști, și în această direcție suntem conduși, dar întotdeauna vei întâlni un om care să merite să-i acorzi încrederea, căruia să-i împărtășești visele tale, a cărui brațe să-ți fie calde veșminte.

Întotdeauna va exista o astfel de persoană, iar acea persoană va fi ca o respirație, ca niște aripi deschise, care va anula tot ceea ce au spus alții și ce ai ajuns să crezi despre tine sau despre oameni. Nimic nu e întâmplator. Sunt niște legături invizibile care ne conduc către ceva, către cineva. Omul nu are atâta putere câtă stă în mâna Creatorului.

Omul poate să calce în picioare, să rănească, să urce în grabă, dar nu trebuie să uităm că toate acele scări urcate, la un moment dat, vor trebui și coborâte. Oamenii nu uită, chiar dacă omul e posibil să nu-și mai amintească cu trecerea timpului.

Vor exista întotdeauna oameni care să liniștească temeri, să șteargă lacrimi adunate în nori de neputință. Vor exista și suntem obligați, pentru binele nostru, să le permitem să intre în viața noastră, în casa noastră. Și chiar nu contează pentru cât timp îi vom avea alături. Contează ceea ce vom fi împreună.

Pentru că fiecare om care intră în viață noastră este o lecție, ne învață un lucru, și nu trebuie să-l tratăm superficial.

Oamenii sunt un joc de forme și culori pe pânza noastră.

Anca Horj

Anca Horj De același autor

Când gândurile se transformă în cuvinte se nasc emoții.

Recomandări

Adaugă comentariu