eXplore dance festival #7: inscrierile pentru workshop-ul de hip-hop

Au inceput inscrierile pentru workshop-ul de hip-hop, pentru profesionisti si amatori, din cadrul eXplore dance festival #7.

Timp de 3 zile (11, 12 si 13 octombrie / 10:00 – 12:00 ) puteti participa la workshop-ul de hip-hop adus de baietii de la ILL STYLE & PEACE PRODUCTIONS A.K.A. The Goonies și Brandon “Peace” Albright (USA – Philadelphia).

In cadrul eXplore dance festival 2012, cunoscatorii subculturii hip-hop vor avea ocazia, pentru prima data, sa intalneasca si sa ia lectii de hip-hop si de atitudine aferenta de la baietii americani veniti chiar din Philly. Cum pe taramul american competitiile din zona hip-hop/break dance sunt luate foarte in serios si transforma baietii de cartier in dansatori profesionisti, ne asteptam la un performance de zile mari si la o intalnire cu the real deal.

Stilul lui Brandon “Peace” Albright aduce multa energie pe scena, iar cele mei recente coregrafii ale sale combina Locking, Popping, Breaking, Beat boxing, Hip Hop, step, Modern Jazz, African Dance, Belly Dance & DJ-ing. A fost membru in grupul format in Philly, Scanner Boyz. A dansat pentru artisti majori precum Schooly D, Will Smith, LL Cool J, Run DMC, Boyz II Men si Beach Boys.

Illstyle & Peace Productions este o companie de dans fondata in 2002 in Philadelphia de catre Brandon “Peace” Albright. Compania creeaza lucrari cu origini in hip-hop-ul contemporan din Africa de Vest si hip-hop-ul old school, combinat cu un mix eclectic de discipline de dans si performance precum stepul, baletul, DJing și beatboxing. Au avut turnee de succes la nivel national si international si transmit intodeauna publicului mesaje pozitive.

11, 12, 13 Octombrie 2012 / 10:00 – 12:00 / la WASP ( metrou Timpuri Noi, str. Ion Minulescu, 67-93, fosta fabrica Flaros). Asteptam inscrieri de la dansatori si coregrafi profesionisti si non-profesionisti la adresa workshops@exporedancefestival.ro. Taxa: 100 lei. Termen limita pentru inscrieri: 10 Octombrie 2012. Pe langa workshop, pe 10 si 12 octombrie ii putem vedea la treaba si in cadrul festivalului. Programul festivalului aici. Pret bilet spectacol: 10 lei.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu