Experiment: cum ar suporta bărbații durerile nașterii?

Doi americani au încercat să afle pe pielea lor cât de cumplite sunt durerile travaliului.

Așa că, dorind să se convingă cine are dreptate – femeile care spun că este cea mai cumplită durere din lume sau bărbații care afirmă că femeile exagerează – au fost de acord să simuleze durerile din travaliu în cadrul unui cabinet medical. Rezultatul: un scurt film care, deși testează durerea, reușește să fie, în felul lui, amuzant. Și o concluzie de final de zile mari.

“Mamă, dacă ceea ce am trăit a fost cât de cât aproape cu ceea ce ți-am făcut eu ție atunci când m-ai născut, iartă-mă. Ești o super-eroină!”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Adi

    Barbatul este cel mai dotat impotriva durerii. In timpul nasterii femeia este dotata cu glande speciale ce elimina o substanta unica in corpul uman, insa exclusiv la nastere (pt max 12h..pe urma pierde sarcina daca nu e nascuta). Fara a fi activata glanda, femeia ar muri instant, barbatul s-ar chinui sau ar intra in coma. Un glonte in burta este de 2x mai dureros ca o nastere. Momentul extractiei unuei sageti de 4x. Femeia, neavad activa acea glanda speciala, nu ar rezista. Barbatul rezista de multe ori pt ca este pregatit 24/24h pt astfel de dureri.

    Barbatul acela din experiment probabil nu a fost pe frontul de lupta…cea mai mare durere ce a simtit-o el a fost un picior rupt sau cine stie ce…

  2. Nicoleta

    e o absurditate! Femeile, ca si femelele din toata creatia, “sunt prevazute” cu tot arsenalul specific purtarii rodullui “germinatiei”, numai femele si femelele au toate “elementele constructive” adaptate in vederea actului, extrem de natural, al expulziei fatului, a nasterii, adica; bineinteles ca barbatul va avea cu mult mai mari suferinte daca i se cere ceva cu totul imposibil, ne firesc, cu totul nenatural; el NU este “prevazut” cu absolut nici un element de “consttrucie”in vederea purtarii unei sarcini, si cu atat mai putin in vederea nasterii; cine isi pune alt fel problema..are o MARE problema..

Adaugă comentariu