Dumnezeu a trântit telecomanda

Curtea Veche Publishing, Editura Baroque Books & Arts si Libraria Humanitas Cismigiu va invita vineri, 27 martie, de la ora 19.00 la o dubla lansare de carte.

Baroque+CurteaVecheEste vorba despre cele mai recente titluri semnate Cristian Preda: “Dumnezeu a trantit telecomanda” (Curtea Veche Publishing, 2014) si “25 de ani de democratie si cateva sute de partide” (Editura Baroque Books & Arts, 2015). La eveniment vor participa Cristian Preda, Mircea Vasilescu si Toader Paleologu, iar moderatorul serii va fi Luca Niculescu.

Despre “Dumnezeu a trantit telecomanda”, politologul Vladimir Tismaneanu declara: “Cristian Preda ne propune o carte vie si provocatoare, in sensul cel mai bun al cuvantului. Scriitura sa, mereu inteligenta si erudita, dar in egala masura de o admirabila accesibilitate, te tine in priza, te face sa te intrebi, sa reflectezi, sa-ti mobilizezi spiritul critic. Avem aici o carte exemplara ca stiinta politica aplicata, dar si ca o fenomenologie, alerta si patrunzatoare, a chipurilor, adeseori naucitoare, ale tranzitiei romanesti.”

Volumul “Dumnezeu a trantit telecomanda” este disponibil in magazinul online curteaveche.ro la pretul de 30 lei.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu