Primul mare coșmar din viața unui bărbat

Atunci când un bărbat iubește…

Rectific: atunci când un bărbat iubește atât de mult încât să prindă a visa că-și va petrece restul vieții alături de femeia de care s-a îndrăgostit, există, inevitabil, momentul în care în fața ochilor apare un singur cuvânt (scris cu litere mari și roșii, asemeni unui semnal de alarmă): “soacra”.

Un cuvânt care, pentru majoritatea bărbaților necăsătoriți – dar iremediabil îndrăgostiți -, este menit să perpelească nopți și vise ce, altminteri, ar fi avut un alt gust și o altă noimă. Ceea ce nu știu însă cei mai mulți dintre îndrăgostiți este că pe lume există “ceva chiar mai rău decât soacra”. Iar acest ceva se numește “cea mai bună prietenă a iubitei mele”.

Iar apoi, dacă toate lucrurile merg bine, necăsătoriții vor afla și ei ceea ce bărbații căsătoriți știu deja: că poveștile cu soacre fac parte din folclorul urban și că pe lumea există foarte multe soacre “de treabă”. Și că, de multe ori, este mult mai ușor să te înțelegi cu soacra decât cu ea, “cea mai bună prietenă a iubitei mele”…

prietena-iubitei

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu