Despre nunti, filme si speranta

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Trei filme foarte scurte, de urmărit pe îndelete.

Fotografa neozeelandeză Delphine Ducaruge a pus cap la cap fotografiile pe care le-a realizat la oficierea căsătoriei dintre Caroline și Sam. Rezultatul îl puteți vedea în cele ce urmează (rețineți: întregul film este realizat doar din fotografii).

A History of the Title Sequence este un scur film ralizat de Jurjen Versteeg care aduce un omagiu unor designeri care au revoluționat genericele de filme: Georges Melies, Saul Bass, Maurice Binder, Stephen Frankfurt, Pablo Ferro, Richard Greenberg, Kyle Cooper și Danny Yount.

Wait For Me este un foarte scurt documentar realizat de Red Light Films: povestea reală și emoționantă a unei mame care care, după mai bine de 15 ani de la dispariția fiului său, continuă să spere că acesta trăiește…

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu