Despre nunti, filme si speranta

Trei filme foarte scurte, de urmărit pe îndelete.

Fotografa neozeelandeză Delphine Ducaruge a pus cap la cap fotografiile pe care le-a realizat la oficierea căsătoriei dintre Caroline și Sam. Rezultatul îl puteți vedea în cele ce urmează (rețineți: întregul film este realizat doar din fotografii).

A History of the Title Sequence este un scur film ralizat de Jurjen Versteeg care aduce un omagiu unor designeri care au revoluționat genericele de filme: Georges Melies, Saul Bass, Maurice Binder, Stephen Frankfurt, Pablo Ferro, Richard Greenberg, Kyle Cooper și Danny Yount.

Wait For Me este un foarte scurt documentar realizat de Red Light Films: povestea reală și emoționantă a unei mame care care, după mai bine de 15 ani de la dispariția fiului său, continuă să spere că acesta trăiește…

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu