Design, cu bucurie

“Un blog, eminamente vizual, în care să se regăsească cât mai mulți oameni în căutare de frumos.”

Visuell, blogul Sînzianei Pop este o bucurie de blog. Și, deloc suprinzător, este blogul care, la mijlocul lui mai 2012, care a publicat primul pictorial de fashion animat din România. Iată doar câteva dintre minunățiile pe care le puteți admira pe Visuell.

“Am studiat jurnalismul, dar am stiut dintotdeauna ca nu sunt croita pentru a sta in fata camerelor de filmat. Am ales sa cochetez cu lumea filmului vreme de vreo patru ani, ani pe care i-am savurat din plin pe ploaie, vant sau ceata. In vara lui 2011 am decis ca e nevoie de o schimbare. Am plecat la Paris pentru un curs de visual merchendise & communication, dorindu-mi foarte tare sa devin stilist de vitrine. M-am intors entuziasmata, dar vitrinele s-au lasat asteptate si inca se lasa… Intre timp am realizat decorurile emisiunii X Factor, am realizat conceptul unei vitrine pentru I.D.Sarrieri, am mai redecorat pe ici pe colo si am incercat sa-mi croiesc un nou drum.”

“Visuell.ro este o parte importanta din noul meu drum, un proiect la care tin foarte mult si pentru care m-am pregatit intens in aceste luni. Visuell.ro este “ochiul meu” sau, mai simplu spus, este felul in care vad eu lumea. Am vrut sa creez un blog, eminamente vizual, in care sa se regaseasca cat mai multi oameni in cautare de frumos.” (Sînziana Pop)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu