De la inceput

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

“Cât de frumoasă poate fi o lume daca ești singur în ea?”

“Oamenii visează. Dar uită. Dar ce-ar fi dacă un vis ar rămâne întipărit ca o amintire care nu se poate uita? Imaginează-ți că te trezești, dar ești încă în somn: proiecții ale realității, imagini familiare… Dar care se simt atât de diferit…”

“Și ce se întâmplă atunci când ştii că visezi? Poți decide în ce parte să mergi? Poți decide unde te va duce o ușă? O lume fără greutate, o lume de o frumusețe stranie. Dar cât de frumoasă poate fi o lume daca ești singur în ea?

Totul se mișcă și totul urmează un traseu diferit. Poate, la rându-ți, ar trebui doar să-l urmezi. Și dintr-o dată începi să simți fiecare moment. Momente care par să dureze o veșnicie. Învață să le dai frâu liber. Să lași visul să te călăuzească spre un loc pe care credeai că l-ai uitat demult. Spre un loc al frumuseții eterne, sperând să afli răspunsurile care crezi că te așteaptă, la marginea visului.

Însă, ce este ceea ce cauți? Poate că răspunsurile nu pot fi găsite în interiorul acestui vis.

Ce vis frumos… Dar când mă trezesc?

De la început.”

De capo – un minunat scurtmetraj realizat de JuBaFilms, cu participarea dansatorului german Bboy Astro.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu