De colecție: Absolut – ediția Andy Warhol

Cadoul perfect pentru toți iubitorii de frumos. “Tare frumos”.

Pentru a-l omagia pe Andy Warhol – una dintre marile personalități ale artei contemporane – producătorul de vodcă suedez Absolut a lansat ediția Warhol Absolut.

Andy Warhol - Absolut Vodka
Andy Warhol – Absolut Vodka

O ediție dedicată tuturor iubitorilor de frumos, disponibilă într-un număr limitat de sticle.

Și, vestea bună: România a fost inclusă în grupul țărilor din care se poate achiziționa ediția limitată.

Andy Warhol a fost primul artist care s-a îndrăgostit de sticla de Absolut. Și, dorind să o transforme în artă, a realizat celebrul tablou ce înfățișează sticla în culori vii. Un tablou care avea să devină fundamentul uneia dintre cele mai de succes campanii de advertising din secolul XX. Acest tablou.

Aproape 30 de ani mai târziu, ediția Andy Warhol readuce în actualitate opera artistului transpusa pe sticla de Absolut.

Disponibilă acum și pentru publicul din România, ediția limitată 700 ml Warhol Absolut poate fi cumpărată online de la E-mag, la prețul de 59,99 lei.

Și, chiar mai mult: în premieră în România, sticla poate fi cumpărată și de Facebook, printr-un post special de tipul “direct response”, Absolut devenind altfel primul brand de băuturi alcoolice din Romania ale cărui produse pot fi achiziționate prin intermediul rețelei de socializare.

editia-Warhol-Absolut

Warhol Absolut este dedicata artei, frumosului și în mod special lui Andy Warhol care a fost un mare fan al brandului. În întreaga lume vor fi disponibile doar 4 milioane de sticle din această ediție limitată, iar o parte din banii obținuți din vânzarea acestor sticle vor fi donați către Fundația non-profit Andy Warhol, fundație ce are ca scop susținerea artei contemporane.

Și, nu în ultimul rând: după acest prim pas în lumea artei, Absolut a colaborat cu mulți alți artiști internaționali ce au reușit, de fiecare dată, să aducă o notă personala sticlei (Keith Haring, Damien Hirst, Louise Bourgeois, Annie Liebovitz).

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu