De ce femeile sunt minunate

Adevărurile unei fetițe în vârstă de opt ani.

Un bilețel incluzând câteva mici greșeli gramaticale, scris de o fetiță în vârstă de opt ani care s-a străduit să-și exprime “mândria de a fi fată” și postat pe portalul Reddit chiar de către David, tatăl micuței.

“A fi femeie este un mare dar din partea Universului. Iată câteva lucruri minunate despre ceea ce înseamnă să fii fată…

Avem vagine. Primim slujbe. Suntem creative. Avem lucruri care ne fac însărcinate. Avem lapte în sâni. Suntem deștepte. Avem putere.”

Un bilețel amuzant care, în scurt a devenit viral. “Am şi un fiu, dar el este încă prea mic să scrie astfel de lucruri. Oricum, ne asigurăm că şi el are o stimă de sine la fel de ridicată”, mai scrie David pe Reddit.com.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Alex

    Din cate inteleg, singura diferenta fata de barbati ar fi sistemul reproducator. Si da, foarte importanta stima asta de sine, te amagesti pana te lovesti de realitate. Adica daca ii spui unui copil ca e cel mai bun si poate sa faca orice, nu e o mare vrajeala?

Adaugă comentariu