Cum adopti un catel sau o pisica?

21 de fotografi profesioniști. 63 de postere. O singură cauză: salvarea animalelor de casă de la eutanasiere.

Despre fotografiile făcute câinilor și pisicilor am mai scris. Proiectul pe care vi-l prezint în continuare este, însă, cu totul altceva.

Pentru a preveni eutanasiere animalelor fără stăpân, Adăpostul pentru câini și pisici din Sydney a pus în practică proiectul Limited Edition:

“Pentru a ne ajuta la strângerea de fonduri şi pentru a crea notorietate cauzei noastre, am invitat 21 de fotografi de top din Australia pentru a fotografia câte trei animale din Adăpost fiecare.

Fotografii au fost rugaţi să scoată în evidenţă personalitatea fiecărui animal. Şi la fel ca toate animalele din Adăpost, fiecare poster este unic. Și este semnat de către artist.”

Pentru fiecare dintre cele 63 de postere se poate licita pe eBay. Și, evident, animalele pot fi adoptate de la Adăpost. Iar dacă vă place proiectul Limited Edition, iată mai jos și un scurt film despre cum au decurs ședințele foto. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu