Cel mai dragut loc de pe internet

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Există pe Internet un loc în care poți primi îmbrățișări gratuite.

Da, se întâmplă să fi avut o zi nu tocmai plăcută la muncă sau la școală. Și se întâmplă să nu ai chef să te uiți pe facebook la tot felul de apusuri de soare și bucăți de tort prăvălite prin farfurii (chiar așa: de unde o fi apărut mania asta de a ne arăta în public farfuriile murdare?). Și se întâmplă să nu ai chef să stai “pe chat”, să nu ai chef de “linkuri” sau de tot felul de filmulețe cu “pisici haioase”. Da, toate acestea se întâmplă. Așa cum uneori să se întămplă să simți nevoia, pur și simplu, de o îmbrățișare.

The Nicest Place on the Internet exact asta oferă: îmbrățișări gratuite! Da, e adevărat, sunt îmbrățișări virtuale și sunt de la oameni necunoscuți. Dar, cui îi pasă? Suntem online, iar faptul că un necunoscut îți oferă o îmbrățișare gratuită nu are cum să deranjeze. Iar dacă îți place proiectul și, la rându-ți, vrei să oferi îmbrățișarea ta unor oameni care ar putea vea nevoie de ea, o poți filma și trimite prin email la hello@thenicestplaceontheinter.net. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu