Ce bucurie!

Tu cât de pregătit ești să accepți cu zâmbetul pe buze ceea ce viața îți scoate în întâmpinare?

Se numesc KUT, sunt din Lituania și se definesc drept “un colectiv creativ format din regizori, muzicieni, artiști, politicieni și pisici”. Cea mai recentă ispravă a lor? O acțiune de guerilă artistică prin care au adus la oraș aerul de țară și au schimbat total atmosfera urbană. Priviți (aveți un pic de răbdare primele secunde; zău că veți fi răsplătiți pentru această răbdare).

“Am adus erul de țară la oraș. Pentru a revigora betoanele gri, pentru a rupe rutina și pentru a oferi un moment de relecție asupra a ceea ce suntem și încotro de îndreptăm. Uneori, suprizele pur și simplu se întâmplă și noi nu avem nicio putere să le influențăm. Însă avem puterea de a ne lăsa influențați de propriile percepții. Tu cât de pregătit ești să accepți cu zâmbetul pe buze ceea ce viața îți scoate în întâmpinare?”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu