Ce-ar fi dacă ar fi

Un spectacol care merită văzut. Joi, 6 noiembrie, ora 20.00, la Teatrul Elisabeta.

Ce-ar fi dacă ar fi este mai mult decât un spectacol de teatru. Este o combinație inedită de teatru non-verbal, dans și improvizație. Un one-man-show cu esențe distilate de Ștefan Ruxanda, un actor care, format sub bagheta lui Dan Puric, îmbină necuvintele în propriul creuzet și le oferă spre descoperire spectatorilor.

În cele câteva tablouri ale spectacolului, personajul – un artist al unui timp suspendat – încearcă să-și îndeplinească menirea sa fundamentală: de a aduce un zâmbet pe chipul privitorilor, de a lumina și de a bucura sufletele oamenilor care s-au oprit să-l vadă. Desigur, ca orice artist, el va face tot ce-i stă în putință pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea. Joacă totul pe o singură carte: “dar din dar se face Rai!”.

Vă invităm așadar joi, 6 noiembrie, ora 20.00, la Teatrul Elisabeta (Bld. Regina Elisabeta, Nr. 45, București), să vedeți Ce-ar fi dacă ar fi. Și să vă aflați astfel propriile răspunsuri.

Preț bilet: 25 lei. Rezervări și informații: 0727.703.703. Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta.

ce-ar-fi-daca

“Un discurs artistic impresionant prin mobilitatea de spirit și spontaneitate, prin vecinătatea și reversibilitatea filoanelor de umor și amar, (…)o iconografie consacrată ipostazelor așteptării, dar și scurgerii ireversibile a timpului peste vieți și destine.” (Ion Parhon)

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu