Carti de vizita

O minunată colecție de cărți de vizită.

De pe vremea când pe ele nu era trecut nici numărul de telefon mobil și nici adresa de email. Pentru simplul fapt că acestea nu existau.

Sunt cărți de vizită din anul 1876. O colecție făcută publică de către designerul Becca Eley.

După cum puteți observa, multe dintre ele – chiar și cele “corporate” – au un spațiu care putea fi personalizat individual, de mână. În acea perioadă cărțile de vizită erau de obicei înmânate portarului, urmând ca acesta să le ducă persoanei vizate. Iar aceasta, după ce lua la cunoștiință faptul că a fost vizitată, accepta sau nu întâlnirea și returna cartea de vizită.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

  1. Foarte frumoase si creative!O saptamana frumoasa si felicitari pentru post!

  2. […] mentionam ca ideea acestui articol ne-a venit dupa ce am gasit o colectie asemanatoare pe site-ul Webcultura. In speranta ca tema articolului va captat atentia, va furnizam un link unde puteti gasi mai multe […]

Adaugă comentariu