Cantecul tatalui

Un tată singur. Două fetițe. Mai multe melodii. Și milioane de vise.

Se numește Jorge Narvaez, are 25 de ani, este din San Diego și este tatăl a două fetițe: Alexa (7 ani) și Eliana (3 ani). Își crește singur copiii: s-a căsătorit foarte tânăr și a divorțat pe când avea doar 24 de ani. În viață, astfel de lucruri se mai întâmplă. Așa este viața. Pur și simplu. După divorț, pentru a o ajuta pe Alexa să treacă peste faptul că părinții ei s-au despărțit, obișnuia să cânte cu ea o melodie cu un vers “magic”: acasă este oriunde sunt împreună cu tine. O melodie pe care a înregistrat-o și a încărcat-o pe youtube pe 31 decembrie 2010. Înaintea Revelionului. Pe atunci, Alexa avea doar șase ani.

O melodie care i-a făcut cunoscuți în întreaga lume și care, în momentul în momentul scrierii acestor rânduri, avea mai mult de 18,5 milioane de vizualizări pe youtube. O melodie urmată de altele, multe dintre ale având milioane de vizualizări fiecare.

Muzica este, însă, doar unul dintre visurile lui Jorge care studiază dreptul la Universitatea din San Diego și își dorește să urmeze o carieră academică și să devină un fotograf influent. Dar, mai mult decât orice, își dorește să fie un tată cât mai bun. Pentru că există visuri pe care merită să le urmezi. Orice ar fi.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu