Cântecul iubirii mele

O dedicație pentru persoana iubită, după ce au trăit împreună 75 de ani…

O poveste reală și foarte emoționantă: în vara lui 2013, Green Shoe Studio a lansat un concurs online de creații muzicale. Un concurs cu reguli clare: concurenții trebuiau să își încarce creațiile pe YouTube, urmând ca, dintre acestea să fie alese versurile și melodiile câștigătoare. Prin urmare, vă puteți imagina mirarea reprezentanților studioului de muzică american atunci când au primit… un plic, pe care erau scrise de mână următoarele cuvinte: “Pentru concursul de creații muzicale”. Și, de parcă acest lucru nu era suficient, pe plic mai erau scrise și aceste cuvinte: “PS: eu nu cânt, aș speria lumea. Ha-ha!”.

În interiorului plicului se găsea scrisoarea lui Fred, un bărbat care recunoștea din start că nu este muzician și că nu a cântat vreodată la vreun instrument. Dar că a simțit nevoia să îi compună o melodie iubitei sale soții Lorraine, cea care i-a stat alături 75 de ani de viață. Fred și Lorraine s-au cunoscut în 1938 și s-au căsătorit doi ani mai târziu. Și și-au fost unul altuia aproape până în 2013, când Lorraine, anul în care Lorraine a încetat din viață. La două luni de la dispariția soției, Fred, în vârstă de 96 de ani, i-a dedicat un cântec. Un cântec pe care, cei de la Green Shoe Studio, impresionați de povestea de dragostea pe care o conține, l-au transformat în realitate.

(Notă: în cazul în care vă grăbiți -deși materialul video merită văzut – cântecul începe la minutul șase)

Oh Sweet Lorraine
I wish we coul do
The Good Times
All over again

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

Adaugă comentariu