Cafeaua preferată îți dezvăluie personalitatea

Aceasta este concluzia unui studiu efectuat pe 1.000 de băutori de cafea.

În cursul cercetării efectuate de doctorul în psihologie Ramani Durvasula au fost evaluate, în funcție de cafeaua preferată, mai multe tipuri de personalitate și de trăsături psihologice.

Ghicitul în cafea, “varianta științifică”

Cafeaua neagră – este preferată de oameni direcți, care “nu au timp de prostii”. Sunt oameni cărora le plac lucrurile simple și pot fi tăcuți, supărăcioși și rigizi. Exprimarea tăioasă și nepăsarea sunt, de asemenea, elemente care îi pot caracteriza.

Cafeaua cu lapte – este preferată de cei ce par a fi dornici să îi mulțumească pe cei din jur. Sunt oameni care îi ajută cu mare drag pe alții, dar nu prea au grijă de propria persoană. Sunt adesea înclinați spre nevroză .

Cafeaua instant – pare a fi preferată de oamenii delăsători și comozi, cărora le place să tot amâne lucrurile.

Cafeaua cu frișcă – este preferată de oamenii cutezători și care au sufletul mereu tânăr (deși unii îi pot considera doar niște copii mai mari care și-au păstrat gusturile din copilărie). Sunt oameni care nu iau întotdeauna cele mai bune decizii şi pot fi nechibzuiți. Cu toate acestea, ei sunt cei care, adesea, “dau tonul” în societate.

Cafeaua decofeinizată – este preferată de oamenii care au tendința de a fi obsesivi, dominanți și foarte atenți la detalii.

Cât adevăr conține acest studiu? Ei bine, deși materialului adunat în timpul studiului este considerat ca “foarte interesant”, doamna Ramani Durvasula afirmă răspicat: “nu este nicio deosebire între caracterizarea unei persoane făcută pe baza cafelei și cea făcută pe baza semnelor astrologice”.

(via Mediafax)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu