Natură. Frumusețe. Recunoștință.

Zece minute de film care, poate, vă vor schimba modul în care priviți viața.

Un film prezentat de artistul vizual și regizorul Louis Schwartzberg în cadrul TEDx și care merită văzut. Și revăzut.

Vârstnicul: Crezi că e doar o altă zi din viața ta? Nu e doar o altă zi. E ziua ce ți s-a dat astăzi. Ți s-a dat. Este un dar. Este singurul dar pe care îl ai chiar acum, iar singurul răspuns potrivit este recunoștința. Dacă nu faci altceva decât să cultivi acest răspuns pentru marele dar unic al fiecărei zi în parte, dacă înveți să răspunzi ca și cum asta ar fi prima și ultima ta zi de viață, atunci această zi a trecut pentru tine foarte bine.

Copilul: Când mă uit la TV, sunt doar emisiuni – o lume nereală. Când explorezi, extinzi imaginația pe care o aveai, iar când ai mai multă imaginație, ea te face să vrei să aprofundezi ca să vezi lucruri mai multe și mai minunate… Cum ar fi o cărare care te poate duce la o plajă sau ceva. Și poate fi minunat.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. Simona-Gabriela

    minunat!

  2. Mulţumesc pentru toate !!!

Adaugă comentariu