Puslamaua de la etajul 13

Teatrul TABU anunta premiera spectacolului “Puslamaua de la etajul 13”, de Mircea M Ionescu, pe 13 noiembrie, de la ora 21.00, in clubul Legere LIVE din Piata Rosetti nr.5 (subsolul Hotelului Banat).

Accesul publicului se face incepand cu ora 20.00 iar spectacolul va incepe la ora 21.00.

Puslamaua de la etajul 13, de Mircea M Ionescu. Cu: Dana Stinga. Scenografie si costum: Doina Dumitrache si Romeo Radulea. Regia: Felix Crainicu. Durata: 60 min. 13 Noiembrie, ora 21.00 la Teatrul TABU / Legere Live. Rezervari la 0754638715 sau rezervari@act-q.org.

Sponsor:Belle Assistance, broker de asigurari. Partenerii Teatrului TABU: Asociatia ACT-Q Romania, Legere Live, GPV Romania, Hama Romania. Parteneri Media: PORT.ro, 24FUN, Sapte Seri, Metropotam.ro, B365.ro, OrasulM.eu, ActArt Magazine, BeWhere!, CalendarEvenimente.ro, CeascaDeCultura.ro si WebCultura.ro.

Teatrul TABU este un proiect teatral infiintat in 2010 si condus de regizorii Mihai Vantu si Daniel Ionescu care isi propune sa aduca in scena si, respectiv, in fata spectatorilor subiecte tabu, de cele mai multe ori incomode sau ignorate dar care au radacini adanci in sufletele semenilor nostri. Primul proiect al Teatrului TABU, spectacolul Femeia de Ceara, care trateaza ignoranta fata de persoanele in dificultate, s-a bucurat de un real succes si a participat in 2010 la Festivalul de Teatru de la Pitesti. In prezent, Teatrul TABU se afla sub umbrela Asociatiei ACT-Q Romania si isi prezinta spectacolele in fiecare zi de miercuri in clubul Legere LIVE (P-ta Rosetti nr. 5)

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu