PARK(ing) Day 2011

O veste excelentă: RFI România susține PARK(ing) Day.

În urmă cu mai bine de o lună, îți vorbeam despre PARK(ing) Day. Și, mai direct, mai pe ocolite, te întrebam: tu ce faci pe 16 septembrie? Și iată acum o veste minunată de la RFI România:

“Timp de o zi, pe 16 septembrie RFI România transforma parcarile in parcuri. Peste douăzeci de proiecte au fost selectate pentru a participa la cea de-a doua ediţie a PARK(ing) Day Bucuresti.”

Reamintindu-ți că poți să vezi o întreagă galerie de imagini aici, te invit pe parkingday.rfi.ro să vezi harta parcărilor și să citești interviuri cu participanţii şi detalii despre proiectele selectate. Și, nu în ultimul rând, îți mai spun că

“în parcarile din piata Unirii (magazinul Unirea, aripa Calarasi) si Carrefour Baneasa, intre orele 10-18, vor avea loc activitati pe toate gusturile. Vom juca ping-pong, vom inalta un zmeu sau doua, vom face work-shop-uri si vom invata dansuri irlandeze. Teatrul Masca va aduce statui vivante, vom avea mobilier urban si bicicletele vor fi ca la ele acasa.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu